terug in australie
Blijf op de hoogte en volg Mark
08 Oktober 2012 | Australië, Koojan
08 Oktober 2012 - 08:17
Ge-anneke Hof:
Hoi Mark,
Na een vakantie weer aan het werk. Bevalt dat? Is het vreemd dat je nu alleen in Australië zit? Heel veel succes nog en tot in Nederland!
Groetjes Ge-anneke -
08 Oktober 2012 - 08:20
Buurvrouw Marije:
Marki! Buurman! Matador!;D Super leuk verslag weer en fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt en Koorda hebt kunnen bezoeken! Heel veel succes met het hooi en het andere werk en voor de ontspanning heb je al gezorgd> jump zo nu en dan maar mooi in het zwembad;D Viel spas marki en tot spreeks! Groetjes uit Vethuizen! Marije -
08 Oktober 2012 - 08:53
Buurvrouw Agnes:
Ha Mark,
Leuk weer van je te horen. Fijn dat je het naar je zin hebt. Hier zijn we ook aan het maaien om alles weer glad te krijgen. Bovendien zijn we vandaag begonnen met de maisoogst. Gelukkig is het droog geworden en blijft het deze week droog(hopenlijk). Je gaat het toch niet tè goed naar jouw zin krijgen daar? Wij willen jou wel in 2012 graag terugzien in Vethuizen.
Heel veel groeten van ons. -
O En O:
Ha die Mark Fijn om weer wat van je te horen.En gelukkig dat je het weer getroffen hebt met je baas.
Leuk is dat als je weer zo ontvangen wordt op je vorige werkadres.Hier gaat het goed.Veel liefs van
08 Oktober 2012 - 11:22
Bart En Anke:
Hey Mark,
zow hey wat een verhalen weer. mooi dat je overal welkom bent.
wij wachten met spanning op je volgende verhaal en je terug komst!
groeten uut wijnbergen -
08 Oktober 2012 - 12:14
Hey Mark.
Leuk om weer een verhaal te lezen en fijn dat je het weer naar je zin hebt bij de nieuwe baas.
Nog ff en wij gaan hier ook "flat out". In nov. gaat de eerste groep geiten alweer aflammeren.
Terwijl jij druk aan het werk bent, zijn wij stiekum aan het aftellen.
Laat het maar gauw december worden.
Groeten en een dikke knuffel, Inge -
08 Oktober 2012 - 12:14
Hey Mark.
Terwijl jij druk aan het werk bent, zijn wij stiekum aan het aftellen.
Laat het maar gauw december worden.
Groeten en een dikke knuffel, Inge -
08 Oktober 2012 - 14:06
Bram:
Ha reismaatje,
wat goed om te lezen dat het goed met je gaat en dat je het zo naar je zin hebt. Qua weer betreft kun je ook maar beter daar blijven, ik heb alweer kennis kunnen maken met het herfstachtige weer in Nederland! :p
Suc6 nog daar en veel plezier!
Groeten Bram -
08 Oktober 2012 - 14:06
Bram:
Ha reismaatje,
Suc6 nog daar en veel plezier!
Groeten Bram -
08 Oktober 2012 - 19:02
Hey Markie,
Mooi dat je het nog zo goed naar je zin hebt!!! Ben ik blij om.
Ik heb je natuurlijk nog niet zo lang geleden gezien, maar mis je nu wel hier in NL hoor!
Maar ga nog lekker genieten daar, want hier ist koud brrrrr.
xxxxx
09 Oktober 2012 - 21:35
Sabine (schoonzussie):
Hey markie!
Goed om weer wat van je te lezen! maakte me al een beetje zorgen;)
Ik wens je heel veel succes de komende 2 maanden op je nieuwe stek,
fijn oom te horen dat het goed met je gaat! en dat je het erg naar je zin hebt nog steeds,
Nog eventjes volhouden , en dan wordt het tijd om je biezen te pakken en richting houze te komen;)
Groetjes van je grote broer, en van mij natuurlijk...
Doe het rustig aan! en tot snel!!
veel liefs Sabine
10 Oktober 2012 - 19:04
Thijs:
Leuk dat je wederom zo hartelijk werd ontvangen in Koorda en omgeving!
En al flink aan het balen? (om maar even een woordgrapje erin te gooien;))
Veel plezier ermee en tot over 2 maand.
Gr Thijs -
11 Oktober 2012 - 18:54
Maaike:
Hee Mark!
Gek zeg... Dat je er nog steeds zit ;) Heb je bewust gekozen voor een andere plek om te werken? Nog meer verschillende ervaringen opdoen? Hoe lang blijf je daar nu nog? Kom je ooit nog eens terug?! ;P
Xx